Testimonials

Tanja Haraldsdóttir Sleire

What were you worried about before working with me?

I was worried about everything. What you’d think of me and my stupid thoughts. How this would help me, if it could help me and so on.

Why did you decide to work with me?

 Well.. I saw your Facebook post and I’ve been following you for a while and saw how many women you helped get rid of negative thoughts.

I actually recommended one of my friends to you at first, but then I decided “hey, I also need help”.

What was the biggest change you got out of working with me?

The biggest change was letting go of my fear. Letting you in and letting “me” out. To be okay being vulnerable. To be able to touch old scars and stupid thoughts.

What surprised you about working with me?

What surprised me was, that your tools REALLY DID HELP ME. And that you never gave up on me. That was a big step for me.

What is possible for you now that we’ve worked together?

It’s possible for me to think another way. I can use the tool you gave me and not panic all the time. My parades were up all the time, and it was so hard for me. Now I can relax more and give my brain pauses every once in a while. THAT HAS NEVER HAPPENED BEFORE.

I can clean up my brain a little bit at a time and put those thoughts into tiny boxes. And when the thoughts return I do not panic, because I’m in charge now. All this because you helped me do that.

Whom would you recommend me to?

I would recommend you to all the people I love who struggle every day with negative and stupid thoughts!

Thanks Kitt!!! You are so freaking awesome!!!

Mette Heyde

Mit mål med at henvende mig til Kitt var, at komme af med min selvdestruktive tankegang.

  • Jeg har opnået at mindske min negative tankegang omkring mig selv.
  • Jeg blev meget modig omkring mig selv. Jeg er blevet mere glad, og mærker mig selv på en ny måde. Mærker hvad JEG har brug for, så min hverdag fungerer.
  • Jeg har sagt fra overfor mennesker. Jeg har fået en større forståelse for mig selv. Jeg accepterer mine egne ønsker og handler på dem.
  • Jeg ser på min krop og er glad for den. Jeg fik en bevidsthed om, at min krop er lækker, også uden en masse træning. 

Kitt har hjulpet mig med, at ændre mit indre verdensbillede så jeg ikke fordømmer mig selv, og slår mig selv ned med negative tanker. Jeg tror ikke at alt er min skyld mere. 

Før jeg startede i forløb hos Kitt var jeg trist, depri og på en uge havde jeg måske 2-3 gode dage, med energi og nogenlunde tanker om mig selv. Jeg følte mig grå, gennemsigtig og usynlig.

Efter: Efter mange måneder med med negative tanker føler jeg mig nu som en værdig kvinde. Jeg MÆRKER mig selv. Jeg er ikke bange i ret lang tid  mere, og ’forsvinder ikke’ fra mig selv. Jeg har rettet mig op, og ser på mig selv som en ret lækker kvinde, der har fortjent et godt liv med en sund relation til mig selv.

Da jeg startede coaching hos Kitt opdagede jeg meget hurtigt at mine samtaler med Kitt, var pisse hårde for mig. Det opdagede Kitt også – Det tog hende nøjagtigt 2 sek, at SE mig, hun bad mig lukke mine øjne, nærmest lige da jeg havde sat mig i stolen, og følte mig klar til at berette om mine udfordringer.

Jeg nåede dårligt at mærke mine øjenlåg gik i, før tårerne trillede ned af mine kinder, fortsat med lukkede øjne. Det var den vildeste forløsning – Og jeg er taknemmelig for, at Kitt så mig.

Jeg valgte ret hurtigt, at få coaching kombineret med zoneterapi. Dette hjalp mig til at blive mere grounded . Så jeg takker mig selv, for min egen selvkærlighed og den ekstra gave, jeg gav mig selv.

Jeg vil anbefale Kitt til ALLE

Mine anbefalinger går på, har du et eller flere problemer der fylder hos dig – Så kan Kitt hjælpe dig af med nøjagtigt, det problem der forhindrer dig i at være fri. 

Jeg mente ikke, mine problemer var værd at gå i terapi for igen, jeg var ikke værd at tale med – for ingen kunne hjælpe mig eller se mig – Men jeg blev klogere.

Kitt så mig og hun vil også se DIG og give dig værktøjer til at skabe det liv du drømmer om.

______________________________________________________________________________

Charlotte Jolak

Jeg begyndte mit coachingforløb hos Kitt for et par år siden på et tidspunkt, hvor der var sket mange livsforandringer for mig. Gode forandringer, men også forandringer, der medførte, at jeg blev konfronteret med mit eget selvbillede. Jeg havde svært ved at finde den indre ro.

Spørgsmål som: Hvorfor bekymrer jeg mig så meget om, hvad andre tænker om mig? Hvorfor er min indre kritiske stemme så destruktivt? Hvorfor bliver jeg jaloux i nye relationer? fyldte i mit hoved.

Samtidig var mit behov for anerkendelse en stressfaktor for mig. Jeg ’samlede på ros’, men når jeg fik den anerkendelse jeg higede efter, var jeg i tvivl, om rosen var til mig, eller til den jeg prøvede på at være.

Kitt har været en uvurderlig, kærlig støtte og sparringspartner til at undersøge og udfordre mine gamle tankemønstre. Nænsomt pakket ind i kærlighed, befandt jeg mig i et trygt, intimt rum, hvor der bliver grinet og grædt, undersøgt og reflekteret.

Det var så vildt at opdage, at jeg ikke var alene om mine weird tanker, som jeg ellers ret effektivt havde forsøgt at skjule i mit mørkeste rum, for FØJ, HVOR DE STINKER! Men langsomt gik det op for mig, at tankerne er universelle, og vi mennesker er smukt forenede og indbyrdes afhængige i et kæmpe fællesskab. KÆMPELETTELSE!

Kitt havde en vild evne til at favne mig lige der, hvor jeg var, ligegyldigt, hvor fastlåst jeg end følte mig. Den ubegrænsede accept medførte, at mine parader sænkedes og mit sind åbnedes til at turde se på mine tanker i et nyt perspektiv og udfordre dem derfra.

Efter hver session gik jeg derfra med en følelse af at være blevet kærligt favnet og forstået, men også udfordret i passende dosis til at rykke mig. Og som noget meget vigtigt fik jeg redskaber med hjem til selv at arbejde videre med undersøgelsen af mine tanker.

Efter at have været i hænderne på Kitt mærker jeg en øget bevidsthed omkring, hvad mine tanker gør ved mig. Jeg kan bedre undersøge dem med en viden om, at min hjerne ikke altid taler sandt.

Det giver mulighed for at iagttage og acceptere, uden at skulle pakke væk og bide tænderne sammen. Jeg har fået en øget accept af, at de svære dage med tunge følelser også er ok- fordi de findes. Jeg mærker, jeg er blevet bedre til at gi slip. Og så er jeg blevet meget bedre til at åbne op for mine omgivelser, naturen, andre mennesker, at vise min sårbarhed, og favne de andres.

Jeg vil varmt anbefale Kitt til andre, som, ligesom jeg selv, står i livsforandringer, som kan virke overvældende og turbulente, og hvor man har brug for en bred skulder og en kærlig, klog og empatisk sjæl at læne sig op ad. Jeg vil også anbefale hende til alle dem, som (også som mig selv!) ind imellem kæmper med, at den der indre kritiske stemme skriger alt for højt til, at man føler, man kan tænke nogen som helst konstruktive tanker.

Derudover er Kitt en mester i relationsarbejde. Hun formår at give dig nye synsvinkler og handlemuligheder i relationer som synes fastlåste. Hun forærer dig dem ikke, men hjælper dig til selv at grave, undersøge og afprøve. Effektivt, roligt og kærligt!

Her er et lille citat fra min dagbog efter min første session hos Kitt:

Helt afslappet. Cykler langsomt. Alting foregår langsomt, også vejrtrækning. Træt på en behagelig måde. Lettet. Tryg. Varme i kroppen. Ser børn der bader i kanalen i slow motion. Langsomt. Ro…..

Med taknemmelighed fra Charlotte Jolak