Resultater

“…nogle ting findes der ikke ord for, og netop de ting er nok de mest betydningsfulde i livet…en ting ved jeg: At du og dine work-sessions har hjulpet mig til at erkende en ny dimension af livet i en turbulent periode, hvor jeg virkelig havde brug for noget at holde fast i…”

/Charlotte

“En oplevelse i hænderne på Kitt bestod af kompetent indsigt og kyndig vejledning, samt hvad jeg vil beskrive som kærligt nærvær.”

/Elisabeth

“…Du har de mest velsignede englehænder, der findes…”

/Charlotte

“Jeg kom hos Kitt med en migræne, som var ved at drive mig til vanvid. Jeg 

har haft migræne i mange år, men den var blevet værre og værre i den senere tid. Kitt stillede mig en række spørgsmål, og gik derefter i gang med både zoneterapi og akupunktur. 

Tilsyneladende ramte hun plet: Imens jeg lå på briksen med nåle placeret forskellige steder, begyndte tårerne stille og roligt at trille ud af øjnene på mig. Det var ikke pga. smerter fra nålene (dem mærker man nemlig sjældent noget særligt til), men ganske enkelt fordi Kitt havde fået lukket op til dét, der formentlig var årsagen til forværringen af migrænen: Stress og vrede! Der skulle mere end én behandling til – og migrænen er ikke helt væk. Men den er landet på et meget mere acceptabelt niveau – takket være Kitt’s kompetente og omsorgsfulde væsen.”

/Mona Svan

“Jeg havde tidligere oplevet to spontane aborter og efterfølgende problemer med hormonbalancen og uregelmæssig cyklus. Da jeg hørte om Kitt og hendes erfaring inden for zoneterapi spurgte jeg hende til råds og om hun hjælpe. Kitt var meget ærlig omkring at der aldrig var nogle garantier, men havde allerede inden for ganske få minutter en klar ide om hvad det skulle til. Jeg begyndte derfor i behandling hos Kitt, og fik den bedste behandling – både fagligt og personligt! Efter kun 1 behandling kunne jeg mærke forbedringer og efter mit forløb er det ligeledes lykkedes mig at blive gravid uden nogen former for komplikationer. Kan varmt anbefale Kitt, hendes fantastiske behandling og skønne væsen!”

/Kimmie Norby Rosenberg Peterson