Vores samarbejde

Zoneterapi

Zoneterapi (45 min) 500 kr. 

Samtale og coaching

Da jeg for nylig er startet op med samtale-/coachingforløb i dette regi, får du alle sessioner (uanset hvor mange du får inden d. 1. juli 2019) til en virkelig lav pris.

400 kr. for for 60 minutters dybdegående og livsforandrende arbejde med mig. Prisen sættes op pr. 1 juli til det dobbelte. Så skynd dig at få glæde af dette tilbud!

Jeg har samtaler med og coacher mange forskellige mennesker med mange forskellige problemstillinger. Her får du en lille smagsprøve på, hvad jeg arbejder med:

Særlig sensitivitet… og hvordan du rocker din indre sensivitetsninja! Jeg er selv super sensitiv og samtidig den modigste, jeg kender(!) Det kan lade sig gøre. Din sensivitet er din styrke. ‘nuf said. Get in here!

Hvordan opdrager man sine børn til at blive stærke, omsorgsfulde mennesker, der drager omsorg for både sig selv og fællesskabet. Hvordan lærer man sine børn, at kende og opretholde egne grænser og træffe gode valg for sig selv?

Teenageproblemer (de unges og forældrenes) Jeg har både samtaler og samtaleforløb med forældre, og deres teenagere. Nogle gange er det kun teenageren jeg taler med, nogle gange kun forældrene, og nogle gange er det en kombination. Min mission er at advokere for den unge, og her er jeg lyttende og neutral. Jeg møder kun unge menneskerder er kloge, eftertænksomme og har sindssygt meget potentiale. Mit hjerte brænder for at bære dem frem i verden, hjælpe dem til at blive hørt, til at høre sig selv og til at tage sig selv alvorligt på en konstruktiv måde. 

Skilsmisse, utroskab eller overvejelser om skilsmisse. Der er mange følelser der skal føles og meget at reflektere over og tage stilling til. Jeg er neutral og stiller relevante spørgsmål, der hjælper med at rydde buskadset af vejen, så de virkelige problemstillinger og valg kan adresseres og undersøges. Jeg skaber klarhed. Jeg har gået vejen og gjort arbejdet på kærlig, værdig og respektfuld måde for alle parter. Jeg har erfaringen, jeg har værdifuld viden, og jeg har din ryg! 

Nyt parforhold med alt hvad dertil hører. Flytte sammen, ikke flytte sammen, børn, teenagere. Når man starter et nyt liv sammen med sin kæreste, er der meget at undersøge. Hvordan vil I leve sammen? Hvordan vil du gerne have det? Hvad hvis din partner vil have det på en anden måde? Og hvad med dine, mine og vores børn – hvordan gør I det? Det er et potentielt minefelt OG et kæmpe læringsfelt. Der er ingen andre steder, vi kan lære så meget om os selv, som med en partner. Vores partner trykker på PRÆCIS de knapper, der aktiverer alle vores gamle mønstre, nisser, alfer, edderkopper…(fyld selv ind), som flytter med, og som trænger til at blive kigget på. Sammen undersøger vi, hvad der ikke tjener dig mere, og hvad du skal beholde i dit sinds flytterod og katapulterer dig ind i det liv, du ønsker sammen med din partner. Forza!

Resultaterne taler for sig selv.