Wolfwoman tales – Dag 19

No comments

Vedholdenhed er ikke min stærke side. Jeg er mere som Tarok – en spurter. I dag er der ikke så meget energi på batteriet og mine tanker hjælper ikke. Normalt ville dette være en dyne og Netflix-dag, men jeg har committed mig til HVER dag, så her er jeg. Jeg møder op fordi jeg har lovet mig selv det. Jeg er i gang med at bygge muskel. Vedholdenhedsmuskel. Og det tager tid. Jeg har kun været i mit mentale fitnesscenter i 18 dage. 

So stop whining and get to work! 

Derfor møder jeg op og skriver i dag selvom mine tanker siger:

Du er for træt
Du har brug for en pause
Vi kan godt liiiiige springe i dag over
Du har alligevel ikke noget interessant at sige
Du er en svindler
De opdager snart at du ikke bidrager med noget af værdi
Dine 17 days of fame er overstået
Folk er trætte af dig
Gad vist om der ikke er noget derovre, der er MEGET mere interessant?? Lad os kigge på det…

Det er som om, at vores hjerne forsøger at bilde os ind at hvis vi ikke har skrevet en PhD om det, så er det ikke interessant, klogt og vedkommende nok til at vi må optage plads med det (jf. post fra i går)

TO HELL WITH IT! 

Her er jeg. Hele mig. Jeg har ikke noget specielt intellektuelt at byde på. Men derfor har jeg værdi alligevel i kraft af at 

Jeg.

Er. 

Her.

Jeg har fuldt ud ret.

Til.

At.

Være.

Her. 

Selvom jeg ikke er produktiv. Klog. Smart. Hurtig. Fuld af peps! Det er okay. Jeg er et menneske. Jeg trækker vejret og ser på himlen. Mere skal der ikke til. 

Mod det uendelige univers!

Leave a Reply