Wolfwoman tales – Dag 18

No comments

Hvad ville der ske, hvis vi kvinder begyndte at eje den plads vi optager i verden? Og jeg mener IKKE at vi skal slås mod mændene. Jeg elsker mænd. Jeg synes de er fantastiske og kloge og gode til livet. Jeg mener at tage plads, ved at insistere på at give os selv lov til at være her. Med hele os.

Jeg coacher jævnligt kvinder, der pludselig sidder helt tårefyldte i min sofa og siger: “Det handler om retfærdighed. Jeg føler mig uretfærdigt behandlet.” Så taler vi om den lille, dyrebare pige som vi pakker væk, hver gang vi føler os uretfærdigt behandlet. Fordi ‘piger ikke skal fylde noget, gøre væsen af sig, være vrede, sætte en grænse, fylde for meget’ være SIG SELV for helvede! 

Vi er ikke kun os selv når vi er glade, grinende, sexede, smukke. Vi er i lige så høj grad os selv når vi er uforståelige, vrede, grædende og smådepressive. Det er ikke comme il faut. Men hvis vi starter med at forlade os selv når vi falder udenfor ‘den pæne pige’ er løbet kørt. 

Der er brug for at lytte til hende, give hende plads, være med hende. Og jeg mener ikke at springe i luften og lade galden flyde ud over alt og alle. Faktisk mener jeg præcis det modsatte. 

Stilhed med hende. Ikke fortælle nogen andre om det, du oplever. I første omgang i alt fald. I anden omgang måske. Men KUN til folk du kan stole på tager imod hende med åbne arme, kærlighed og opmuntring.

IT’S TIME!
Du er den du har ventet på ❤️

Leave a Reply