Wolfwoman tales – Dag 16.

No comments

Jeg er lidt ramt af den der tennis/golf albue og så kom jeg i tanke om…HEEY jeg kan give mig selv akupunktur!! Det var ligesådan dengang jeg havde bihulebetændelse i en uge og pludselig kom i tanke om, at jeg er akupunktør. Det er som om jeg helt glemmer, at jeg har de kompetencer når jeg SELV er syg. Det er meget sødt, men ikke altid så effektivt. Nå. I med nogle nåle og væk var bihulebetændelsen! No shit. Det var flippet.

I dette tilfælde spiller jeg med handicap fordi jeg er venstrehåndet, men jeg rammer også ret godt med højre, viser det sig. De sidder hvor de skal. 

Jeg gir armen lidt ro i dag så der bliver ikke en lang afhandling. Men jeg har IKKE glemt det der vigtige jeg skal fortælle jer. I har det bare til gode lidt længere…

Leave a Reply