Wolfwoman tales – Dag 15

No comments

Tak for jeres deltagelse i test-af-ulvehylet- posten. Det er meningsfuldt og vedkommende, at skrive, joke og dele erfaringer med jer her. Det gør mig glad. Jeg vil meget hellere lave noget meningsfuldt, som dette, end at scrolle i blinde og like. Jeg vil gerne have en dialog i gang om det, jeg synes er interessant. 

En platform som Facebook er en gave, hvis man gerne vil i lag med folk. Og uuuuh, jeg vil gerne i lag med jer!! Gudindens datter (aka min, heh) har sammenlignet mig med en meget insisterende hund, sikkert labrador, der sætter sig ved siden af dig og stirrer på dig, samtidig med at den logrer med relativt stor kraft på dit ben.

Jeg VED, at hun mener det kærligt, hun er ligesom bare mere til katte… og jeg kan drive hende til vanvid, med min insisterende logren. For det meste overgir hun sig og synes det er meget sjovt, som når vi tager på ulvehylsekspedition. Jeg drager stor fordel af hendes kloge, logiske hovede i mange sammenhænge – jeg synes jo bare, at det jeg har at sige, eller det ´der lige gik op for mig er VIGTIGT! Og det skal ud hurtigst muligt. Ellers glemmer jeg det og så er det tabt for evigt. Og det ville være synd, for jeg får vildt mange pudsige indfald og gode ideer, faktisk…

Nå. Det var slet ikke det jeg ville skrive om, men det blev det. Jeg ville skrive om noget andet VIGTIGT! Men det gemmer jeg til i morgen. 

STAY TUNED

Hvis du har brug for min kærlige, insisterende opmærksomhed på en problemstilling du sidder fast i, så kontakt mig, så vi kan få dig videre ud over stepperne i dit liv!

Mine coaching sessions koster lige nu og frem til 1. juli halv pris – 400kr. Så skynd dig at få glæde af det inden prisen stiger og ring, skriv, PM, send en brevdue. Jeg ville elske at jamme med dig!

Mail: kitttvile@gmail.com. Tlf 61694594.

Leave a Reply