Wolfwoman tales – Dag 11

No comments

Fabeku Fatunmise som jeg følger (tjek ham ud, han er supercool) har postet i dag om at være villig til at sidde i samtale med et andet menneske, som har det svært, uden at dømme, komme med gode råd og tale ind over den man sidder sammen med. 

At møde et andet menneske og kunne tale om hvordan livet nogle gange smadrer én ned i rendestenen gang på gang; så man efterhånden tror, at man aldrig kommer op igen. At kunne tale med om og forstå, hvordan det tærer på en persons stamina at gå igennem nederlag efter nederlag. At kunne sige, jeg har været der, jeg har haft min del lort i mit liv og jeg er her for og især SAMMEN med dig, i dette øjeblik for at høre din historie og undersøge, hvordan vi kan se den i et nyt perspektiv. At dele denne tid sammen med mine klienter, hvor der ikke findes en verden udenfor. Kun nærvær og kærlig undersøgelse af tanker og livsopfattelse. Det er hvad coaching handler om for mig. 

Coaching, i mit perspektiv, handler om, at gå ved siden af. Ikke foran eller over. Derfor er jeg fuldstændig åndssvagt vild med coaching som en vej til erkendelse. Erkendelse for både klient og coach vel at mærke. Når jeg coacher går jeg selv ind i samme undersøgelse, i mit eget liv. Det vil sige – når jeg stiller min klient et spørgsmål så går jeg til en lignende situation i mit eget liv. Og tro mig. Jeg kan altid finde én der ligner. Mennesker ligner hinanden og ingen tanke er ny, vi genanvender alle sammen stort set de samme tanker:

Han kan ikke lide mig
Hun synes jeg er for meget
De er ude på at få mig ned med nakken
Jeg burde ikke finde mig i det
Han respekterer mig ikke
Jeg burde være mere succesfuld/ha mere styr på mit liv
Jeg/de burde vide bedre
Jeg gør det rigtigt
Jeg gør det forkert
De gør det forkert
De gør det rigtigt
Jeg er en dårlig mor/far/barn/medarbejder/borger/menneske u name it…
…fyld selv ind

DERFOR er mine coaching samtaler altid vedkommende og interessante. Jeg går ind i undersøgelsen på lige fod. Forskellen på klienten og mig er, at jeg stiller spørgsmålene, men jeg bilder ikke mig selv ind, at jeg er klogere end den jeg sidder sammen med. Jeg afsøger mit eget indre terræn og får selv erkendelser, om mig selv, undervejs. Ren win-win. Og det er derfor jeg ELSKER ALLE MINE KLIENTER! For når du sidder med et menneske der, i selskab med dig, tør betræde sine egne indre mørke skovstier, hvor de sjældent selv kommer og se deres dæmoner i øjnene – så bliver du taknemmelig!…og fuld af kærlighed og ’jeg-ved-hvad-du-taler-om-for-jeg-har-været-i-en-lignende-situation over for det menneske. Der er bare ikke noget bedre. Mit liv er fuldendt i det øjeblik.

Hvis du sidder fast i et problem som du har brug for hjælp til at komme videre fra så skriv mig en pb eller mail mig på kitttvile@gmail.com. Så aftaler vi en gratis 15 minutters tlf. samtale for at finde ud af om det er mig du skal bruge til at hjælpe dig videre.

Leave a Reply