Føles det som om livet ikke er helt så let, som det kunne være?

Sammen skaber vi overblik,
så du når det hele med ro i maven

Savner du ro i hovedet?

Kender du det, at du har en plan når du går i seng, men om morgenen fylder en masse store følelser, og du kan ikke overskue at gå i gang?

Bliver du ofte overvældet, når du bliver udfordret?

Beslutter du dig gang på gang for at ‘tage dig sammen’ kun for at at opdage, at to dage efter står undskyldningerne i kø?

Kunne du tænke dig at

  • slippe for presset, selv-bebrejdelserne og følelsen af at være forkert, så du i stedet har tid og overskud til at gå i gang?

  • sætte dig noget for og komme i mål med det uden svinkeærinder?

Sådan kan jeg hjælpe dig

  • ADHD

    Til dig, der oplever tegn på ADHD - eller måske er i tvivl om du overhovedet kan have ADHD - fordi du ikke “kravlede på væggene” som barn.

    ADHD kan se helt anderledes ud hos dig.

  • Psykoterapi

    Til dig, der gerne vil ‘fixes’ - du har måske allerede arbejdet med dig selv personligt og vil endnu dybere. Det kan også være, at du er ung og har det svært.

    Vi fixer dig ikke - vi folder dig ud, som den du er.

Mine klienter siger

  • Nu når jeg mine mål

    “Jeg har fundet ud af så mange ting om, hvorfor jeg reagerer og handler, som jeg gør. Jeg når mere, og jeg har det bedre med mig selv. Kitt hjælper mig i stor udstrækning med at nå mine mål”

    Mand 54 år, med ADHD

  • Nu forstår jeg mig selv

    “Samtalerne har givet mig en større indsigt i traumer, og hvordan jeg skal møde mig selv med større omsorg og selvforståelse, fremfor kritik.”

    Kvinde 37 år, med to børn

  • Nu kan jeg endelig tage ordet

    “Senest har jeg for første gang i mange år kunnet tage ordet i en forsamling uden at være rystende nervøs eller føle det frygteligt ubehageligt.”

    Selvstændig erhvervsdrivende kvinde 49 år

Erfaren psykoterapeut
- med ADHD

Jeg har opdaget min ADHD som voksen.

Det betyder, at jeg ved, hvad det vil sige hele livet at skulle kæmpe med angst, glemsomhed, store følelser, koncentrationsbesvær, at holde overblikket, at føle mig dum - og alt det andet …

Jeg har været der. Jeg har gået vejen og skaber nu rum for dine erkendelser samtidig med, at jeg sætter spot på, hvordan dine udfordringer også er din styrke.

Mit fokus har altid været at iagttage og forstå, hvorfor vi opfører os på en bestemt måde og at hjælpe mennesker til at leve det liv, der er det bedste for dem.

En hjemløs mand stoppede mig engang midt i krydset på Christianshavn, krammede mig, og kaldte mig en kærlighedskriger. Bare sådan!

Den medalje bærer jeg stadig med stolthed. Hvis vi to arbejder sammen, er jeg der for dig og har din ryg - hele vejen.

Vil du have støtte til at komme i mål?

  • Vil du føle dig tryg i alle relationer og områder af dit liv?

  • Vil du gå efter det, du virkelig vil have, i stedet for at tage til takke med det næstbedste?