Wolfwoman tales – Dag 8.

No comments

Dag 8 og jeg er tyndhudet. Du ved, den følelse hvor, at gemme sig i et hul virker som en go og effektiv løsning på alle dine problemer. Jeg har ikke så meget træning i at blive ved, når min indre kritiker er på banen. Der plejer min dyne, te og Netflix ,at virke som rigtig gode bud på en løsning. De er de bare ikke.

Jeg er mere trænet i at fortælle ANDRE hvordan de skal drage omsorg for sig selv og hvordan de skal få noget til at ske. DET kan jeg på rygraden! Jeg har været mere tryg ved, at være ’hende den kloge kvinde’ godt gemt i min egen hule af dyner og Netflix-serier, hvor mine tanker kørte i denne rille:

Du over-deler på de sociale medier
Du er helt klart ikke god nok
Du er en no-body
Det her kommer ikke til at virke
Hvem tror du egentlig du er?
Du er tydeligvis en fiasko
Folk er LIGEGLADE
Lad nu VÆRE med at gøre dig bemærket 
Det er ikke særligt specielt, det du laver
Du er ikke særlig speciel
Du får det hele til at handle om dig selv
Du er egoistisk

Flipper ud og gør det alligevel!

Leave a Reply