Wolfwoman tales – Dag 3

No comments

Når jeg står op kan jeg gå ind i min stue og se ud over vandet i Sydhavnen. Jeg kan gå ud på altanen og nyde morgenen og stilheden. Tit står jeg der og bliver meget taknemmelig. Det kan jeg mærke som en sansning i min krop. Forleden skete det imens der var to teenagedrenge der morgengryntende gik rundt i bar overkrop, fandt Cherrios frem og satte sig små-morgen-snakkende ved bordet. Så stod jeg der, midt i stuen, og blev helt overvældet af taknemmelighed. Nu skrev jeg om i går, at det ikke er smart at overhøre sine følelses-alarmklokker. Jeg skrev om alarmklokkerne i forbindelse med at opdage når en grænse er blevet overtrådt og vi eksempelvis bliver kede af det, eller vrede. 

I Teenage-Cherrios-morgen-konteksten bruger jeg også alarmklokken. Her gør jeg det for at opdage, at jeg faktisk står der midt i mit liv og har det rigtig godt! Er taknemmelig og glad for det jeg har og sætter pris på det, jeg har opnået. Jeg ved nemlig, at jeg bor hvor jeg bor, har de dejligste unger og den dejligste kæreste på grundlag af de beslutninger jeg har taget og de tanker jeg har tænkt. Hvis jeg ikke husker mig selv på, at det er MIG der har gjort det, fået tingene til at ske, kan mine tanker få mig til at tro, at ’det bare var noget der skete’ uden min indblanden. OG DET ER DET IKKE. For jeg ved, hvordan man tænker med vilje og når vi tænker med vilje sker der ting og sager! 

Derfor har jeg forfinet evnen til, at stoppe op når jeg opdager at jeg står der og er fyldt af taknemmelighed, kærlighed og glæde og registrere det. Det har jeg gjort fordi jeg opdagede, at min default er, at have så travlt (i mine tanker), at jeg måske lige registrerer, at jeg er glad, men så med det samme bevæger mig videre til noget andet. Det er ikke fordi jeg føler mig hverken stresset eller travl. Det er en tanke-ting og hvis vi ikke styrer vores tanker, så styrer de os. Tanker er der hele tiden. Det er vores hjernes job at producere tanker. Så hvis vi har en sund hjerne er der tanker det meste af tiden. Det kan vi ikke ændre på og det behøver vi heller ikke, at prøve på. Det er faktisk ret interessant når vi begynder at lytte til, hvad vores tanker fortæller os, om os selv og om andre, og at begynde at undersøge om tankerne er sande. Mere om det en anden gang. Det var et sidespring for at sætte konteksten. For når jeg opdager, at jeg faktisk står et sted og er møg-lykkelig, så gælder det for mig om, at sætte mine tanker på bænken et øjeblik og virkelig nyde det øjeblik, der er opstået. 

Så jeg har lært mig selv en ’abandon tanke-mission- teknik’ uanset hvad jeg tænker, for jeg ved, at det ikke er vigtigt. Jeg fokuserer istedet 100% på følelsen i min krop, på at trække vejret dybt og NYDE øjeblikket. Så hvis du ser mig stå et sted og se henført ud, så er det, der sker. Jeg nyder og tager ind – og det er de bedste high’s jeg har haft. Gå hjem stimulanser! Når jeg er DER, hvor jeg virkelig føler mig taknemmelig og fyldt af kærlighed så er der ikke brug for fredagsvinen (især ikke der om morgenen 😉 Der ER bare ikke andet end dette øjeblik. Jeg træder lige ind i et meditativt rum og der hverken er andet, eller er brug for andet. Når jeg træder ud i verden, morgentrafik og arbejde fra det sted så kan intet rykke mig ud af mit center. Så er jeg kærlig, nysgerrig, lyttende. Så er jeg hjemme. Så ejer jeg det jeg har opnået i mit liv og ved, hvem jeg er!

WWWWWoouuuuuuuuu….

Leave a Reply