Ting der fik mig igennem min skilsmisse.

No comments

Jeg pakker i flyttekasser…på dag fucking 4!!!! Træt af det…☘️

Jeg pakker mit køkken ned i dag og mit blik falder på væggen ved siden af mit komfur. Der hænger billeder, tegninger og ting som har betydning. Da jeg står der og ser, falder en erkendelse på plads i mig. Nu ved jeg pludselig hvorfor jeg har gået og pinnet de her ting op på væggen, lige der hvor jeg ser det når jeg står og laver mad. Tanken: “Det her fik mig igennem min skilsmisse” melder sig og jeg kan se, hvor stor betydning det har haft for mig at fastholde billeder af mine børn, en kærlig, jordbunden mand, le petit Prince-energi. At have et helt konkret og visuelt billede af hvad lykke er for mig. Jeg vidste det ikke i de 6 år, hvor jeg gik og hængte det op. Jeg gjorde det bare fordi det gav mig en glad, varm følelse indeni når livet slog mig mod bolværket og det gjorde ondt☘️

Det er ikke det eneste der har fået mig igennem, men det er en vigtig brik i puslespillet og min pointe er, at jeg først får øje på hvor stor betydning det har haft for mig nu, hvor jeg er på vej til at træde ind i næste etape af mit liv. Der er en afslutning og en begyndelse her. Og så melder tanken sig☘️

Det fortæller mig at vores intuition, hjerter og hjerner rummer meget mere end vi kan erkende og forstå og at det er vigtigt at lytte og følge vores impulser. For der er mening med galskaben☘️

Jeg synes, at vi skal dele de gode strategier der får os igennem når livet slår hårdt. Hvad gør du, som andre kan have glæde af? Del i tråden sveske (fordi en sveske er sød) Vi har brug for dig!☘️

Leave a Reply