Delicate flower

One comment

Mig: ”Den og den siger, at jeg er sådan en, der ikke kan tåle at være stresset og ikke have øer af tid og ro, særlig lang tid af gangen uden at blive ramt… snøft” 
Hvilket jo, når man tænker over det, er en ret så ønskværdig sensitivitet at have i dette samfund – og i øvrigt har vedkommende ret…

Men jeg blev ramt på et ømt punkt (overbevisning), som bygger på, at man skal bide tænderne sammen, arbejde videre og overhøre kroppens signaler, når man nu næææsten kan se målstregen. Jeg har været i den situation mange gange og tror hver gang, at det er løsningen at blive ved, selvom jeg har blodsmag i munden. Og når jeg ikke kan arbejde ufortrødent videre og bliver sendt til tælling af min krop, så tror jeg altså på, at jeg er et sølle menneske, en svækling, jeg er blevet gammel…I mine tanker er jeg nærmest allerede gået på førtidspension pga. et HOLD I RYGGEN for fanden! Slap af dame!

Men det skider mine tanker da på. De kører rundt med mig indtil jeg undersøger dem, sømmer dem fast til væggen og ser. SER. På hvad det er, de gør ved mig og min måde at møde verden på. Og SÅ bliver der ro til at tage mig af mig selv, bygge op og invitere bevidsthed, opmærksomhed og langsommelighed tilbage i min krop. Justere min tilgang og min arbejdsmoral så den passer til MIG og det arbejde, jeg laver.

Tilbage til 
Mig: ”Den og den siger, at jeg er sådan en… blabla…snøftsnøft…”

Ham: Ser på mig. Aer mig på kinden. Smiler og siger: ”Delicate flower” 
Bum! Selvopfattelse ændret. Kærlighed mærket. Selvblidhed indtruffet. Humor indfundet sig. Love is the power.

Vi kan godt det her liv folkens! Sammen. Ræk ud. Tud. Lad dig overvælde. Vi er her, vi elsker dig, og vi ser dig, hvis du tør lade os se dig – og hvis du lader os se dig, kan vi hjælpe dig. Det vil vi nemlig gerne.

1 comments on “Delicate flower”

  1. Elsker beskrivelsen af ‘morgen på trappen’.
    At blive set med kærlighed åbner op for, at vi selv kan se verden med kærlighed.
    Du inspirerer os alle Kitt! Tak ❤️

Leave a Reply